Λάδι "ΖΑΚΡΟΣ"

Εκτύπωση

tryΤο λάδι στο πέρασμα των αιώνων χρησιμοποιήθηκε καθημερινά ως βασική λιπαρή ουσία απαραίτητη για τη θρεπτική αξία του στον ανθρώπινο οργανισμό.
Στις παραδοσιακές συνταγές χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως το ελαιόλαδο, που προσθέτει δόση πολυτέλειας και αγνής γεύσης σε κάθε έδεσμα.

Το ελαιόλαδο οξύτητας από 0,3 έως 0,6% είναι χωρίς χοληστερόλη και περιέχει θρεπτικά συστατικά: Βιταμίνη Ε Προβιταμίνη Α (καροτίνη) Μονοακόρεστα λιπαρά οξέα
Το ελαιόλαδο «ΖΑΚΡΟΣ» είναι ιδανικό για ωμές και βραστές σαλάτες, ψάρια και κρέατα, πάνω σε ψωμί ή παξιμάδι , στη ζαχαροπλαστική……
Προστατεύει από καρδιακές παθήσεις, παρατείνει τη ζωή και τη νεανικότητα και συνιστάται από ειδικούς επιστήμονες και  διαιτολόγους.